Nieuws 2018

Serena voor het eerst Prix St.George gestart met Zigeuner in Lisse.

Ze reed een hele nette proef met 2 onderdelen die normaal goed gaan, maar nu door wat kijkerigheid naar een 4 gingen.

Serena had de vijfde plaats (van de meer dan 20 deelnemers) en verdiende een totaal van 62,59%.

Alle drie super blij en trots mee.  Filmpje

 

24 januari hebben we bij ons een clinic schriktraining gehad. De clinic werd georganiseerd door Dana van Rijn, die voor haar opleiding een evenement moest organiseren. Ze had Karel Bauer gevraagd de clinic te geven. Eerst kwamen de combinaties aan de hand in de rijbaan en moesten zo door en langs diverse obstakels, als een bed van plastic bekertjes, parapluus, onder een vlag door, een smalle doorgang en over een zeil lopen.

Vervolgens kwamen ze onder het zadel, het ene paard vond het best spannend, sommige  paarden hadden er niets van en liepen zo overal door en overheen.

Sandy Duijndam reed onze Hilli (Sir Donnerhal) die het zeiltje eerst wel spannend vond, maar de andere obstakels best braaf onderging. Het was een goede oefening voor de paarden en een leuke afwisseling.

 

Zaterdag 17 februari hebben we clinic gehad bij Stal Groene Woude. De clinic werd gegeven door Jeroen Okkema. Fleur reed met onze Impuls (V.Everdale x Farrington), eerste keer op ander terrein.

Hij was superbraaf en heeft heel fijn gewerkt, Fleur reed hem supernetjes.  

Filmpje

 

 

Copyright © 2008-2018 “Paarden Fokkerij Pleunis”

Alle rechten voorbehouden

Webdesign en onderhoud Jol@nda Weijers

Zaterdag 24 februari een supergave excursie gehad met fokvereniging V W F naar R S 2 dressage en Hengstenstation van Joop van Uytert. Twee prachtige bedrijven met hele fijne paarden, top ruiters en amazones, super management en echte liefhebbers. Bij RS2 dressage toonde Robin van Lierop ons onder het zadel de hengst Zum Gluck RS2, hij vertelde hoe zij de paarden werken en Zum Gluck toonde zijn zeer stabiele karakter en fijne beweging. Vervolgens werden we rondgeleid over het prachtige bedrijf, waar diverse inventiviteiten waren, voor bijv vliegwering en automatische ontluchting van binnenmanege en stallen.

Bij Joop van Uytert werden 3 hengsten onder het zadel getoond, waaronder InStyle. Ook daar kregen we na een kopje koffie gedronken te hebben een uitgebreide rondleiding over het bedrijf en na afloop hebben we gezellig een borreltje gedronken in de skihut, die achter op het erf staat.

Vandaag supergave excursie gehad met fokvereniging V W F naar R S 2 dressage en Hengstenstation van Joop van Uytert. Twee prachtige bedrijven met hele fijne paarden, top ruiter en amazones, super management en echte liefhebbers. Robin van Lierop en Joop van Uytert super bedankt voor jullie gastvrijheid